Yepyeni 13 En İyi Pinot Grigios ve Şimdi Satın Pinco indir Alabileceğiniz Pinot Gris Şişesi

Yine de, tüm bu kaosun içinde, yeni ve keyifli yaşam tarzını ve dokularını ve dinini bıraktılar. Bizim temel cazibemiz, bölgedeki en büyük alan olan muhteşem Kapan kasabası değildi, bunun yerine yeni otantik ve hoş Goris’ti. Friuli’nin içindeki üreticiye göre, hafif ahududu, kumaş, acı kiraz ve ya harika bir etli nota ya da kendinizi bulmak için kurutulmuş kızılcık tatlılığı nüansları sağlayabilir. Ve, hala Pinot Grigio’yu deneyen birkaç şarap imalathanesi var ve genellikle kestane fıçıları kullanarak fıçıda olgunlaştırabilirsiniz, bu Friuli ve Slovenya sınırında yaygın olan şeydir.

  • Bir bardak soğuk Pinot Grigio içtiyseniz, ne demek istediğimi anlayacaksınız.
  • Bu harika manastır, kendi bölümünüzün incisi ve birçok web sitesi ziyaretçisi, sizi yeni eski kilisenin etrafında götürecek olan dünyanın en uzun, kaçınılamaz çift ayarlı hava teleferiğini denemek için oraya gidiyor.
  • Soğuk iklimlerde, turunçgiller ve çevre dostu meyveler üzerinde incelebilir, daha sonra topladığınız terimler egzotik meyveleri, balı çağrıştırır ve canlandırırsınız.
  • Evlerinizin en yeni cephelerinin korunmadığını göreceksiniz, ancak yerel lehçede ”barqyash” oluşturmak için üzerinde küresel bir taş figür tasarımım var.
  • Goris’teki en önemli ve en nefes kesici şapel Aziz Gregory the new Illuminator’dır.
  • Yeni SSCB’de bir hareket bilimcisi olan mükemmel bir volkanoloji danışmanı ve yazar olan Jack Lockwood, renk içindeki gerçek farkın hem lavın dağılma hızından, nerede ortaya çıktığından hem de oksidasyondan kaynaklandığını söyledi.

2019 yılında en yüksek uluslararası standartlara göre inşa edilen Ani Huge Resorts, Erivan’ın merkezinde, Ermenistan’daki modern tatilcilerin muhtemelen en titiz ihtiyaçlarını kesinlikle karşılayan harika bir cuatro+ yıldızlı oteldir. Şu anki Goris şehrine taşınmadan hemen önce bir tane bulmak büyüleyici, vatandaşlar yine de yirminci binyılın ortalarına kadar yeni ortaçağ mağara evlerinde ikamet ediyorlardı. Yıllar boyunca Goris, İran’dan (modern zaman İran’ı), kendi Rus Krallığının hükümdarlarından ve hemen ardından yeni Sovyetler Birliği’nden gelen istilaları gördü.

Güncel Yazılar: Pinco indir

Bu yüzden dumanlı, İtalya’nın Alto Adige bölgesinin en son Pinot Grigio’su, kesinlikle taşlı mineral notalarına duracağınız boğazı dolduran ağaç meyvesi stillerine sahip büyük bir yoğunluğa ve kıvama sahiptir. Bunların çok daha asidik fermuarlı olanları, tereyağlı soslar, hafif balık ve deniz ürünleri ve hatta yeni ürünlerle uyumlu bir şekilde bir araya getirmeyi dener. Daha zengin türlerinin içinde, Pinot Gris ve Pinot Grigio, tavuk ve dana eti gibi hafif hayvan etleri olan ve onlara asiditeden ve meyveden uzak yeni bir pop müziği sağlayan aynı anda çalışabilir. Goris’teki en havalı ve en çarpıcı konaklama yerlerinden biri, bölgenin büyüleyici tarihi caddelerinden birinde bulunan Lodge Mirhav’dır.

Bu makale size Goris’te yapabileceğiniz en iyi şeylerden bahsedecek ve kesinlikle yakındaki mutlak noktayı görmenizi kolaylaştıracak ve düşüncelerinizi uçurabileceğiniz tarihi yerler, ki bu da elbette sizinkini de uçuracaktır.Pinot Gris ayrıca tavuk, tavuk gibi sığır eti ile sunulabilecek kadar tam gövdelidir ve ördek yapabilirsiniz. Ve tapas, aksi takdirde İtalyan antipastisi olarak desteklenen bireyler gibi, iyileştirilmiş veya baharatlı hayvan etine sahip olmak ilahidir. Aynı zamanda Pinot Gris unvanını da taşıyan Pinot Grigio, bankadan borç almaktan çok daha gelişmiş bir içeceğin tanıtımını yapabiliyor.

Pinco indir

Yeni topluluğa arabayla gidemezsiniz ve 1970’lerden önceki yüzyıllarda insanların yaşam tarzını bulmak Pinco indir için yürüyüş yapmanız gerekebilir. Evlerini, büyük bir mezarlığı ve büyük bir on ikinci binyıl Kırmızı Şapeli göreceksiniz. Karahunj, Goris’e sadece otuz beş km uzaklıktadır ve ziyaret etmek için gerçekten ilginç bir yerdir. Özellikle yaz aylarında sevdiklerinizle bir veya iki kadeh içmek enerji vericidir.

Pinot Gris İçeceği 101 – Bilmeniz Gereken Her Şey

Birinin bardağının şekli, en yeni aromaların toplanmasını ve tadının çıkarılmasını sağlar. Pinot Gris şaraplarının, özellikle geç toplanmış ve daha tatlı bir görünüme sahip olduğunuzdan emin olduğunuzda, bazıları anında keyif için tasarlanmıştır ve boşaltmaya gerek duymazsınız. Çeşitlilik Fransa’dan kaynaklandığından, Pinot Gris/Grigio yaz aylarında da çok güzel olmayan, serin sonbaharların olduğu hemen hemen her yerde yetiştirilir. Yeni dünya versiyonları esasen bu iki görünüme ayrılır ve şaraplar uygun şekilde Gris veya Grigio olarak markalanır. Klinik olarak, aynı zamanda bir limandan keskin bir çıkış yoluyla dışarı atılan sıkıştırılmış püsküren küllerden oluşan bir kaya olan tüf olarak da bilinir. Aynı malzeme formu Türkiye’deki keselerde bulunsa bile ve taze ABD’nin güneybatısının bazı kısımlarında, kırmızı tüf sizin tarafınızdan nadir görülür ve Erivan’ın bu taşla merkezlenen tek önemli şehir merkezi olabilir.

Vücut teması, daha yüksek, çok daha şaşırtıcı aromalara sahip keskin bir ‘turuncu’ şarap üretebilir. Fransızların içinde gri olan “Gris” tanımıyla, bu grimsi-kırmızımsı üzüm beyaz şarap yapmak için kullanılır. Vitis vinifera çeşidinde harika bir üzümdür ve kendi Pinot Noir üzümünüzün iyi bir uzak kuzeni olabilirsiniz. Tüm meseleye biraz bulmaca eklemek için, eğer yakmazsanız, üzüm kahverengi, kırmızı bir renkte de bir görünüm üretebilir. Yepyeni Pinot Noir kırmızı üzümleri, “veraison”a ve dolayısıyla kırmızı üzümlerinizin yeni olgunlaşmasının yeni “başlangıcına” kadar Pinot Gris serisinden ayırt edilemez.O zaman Pinot Gris renginiz pembe-mandalinadan iyi bir soluk, yumuşak kırmızıya kadar her ton arasında bir çeşitlilik gösterir.

Ev müzesi, birçok heykelin görülebildiği güzel, kesinlikle hiçbir şey olmayan çimenliği, güzel bir su özelliği ve çok daha fazlasıyla şüphesiz görülmeye değer mükemmel bir yerdir. Kendi şapelinizin kompleksine girdiğinizde, şapel duvar alanından ve kendi arazisinden uzakta fark edebileceğiniz hoş bir bahçe göreceksiniz. Goris’teki en büyük ve en muhteşem şapel, Aziz Gregory the newest Illuminator’dır. Goris, Erivan’dan 254 mil uzakta yer alır ve Syunik çevresindeki yeni ikinci büyük şehirdir. Pinco Asia, her ikisi nedeniyle küresel tekstil dünyasında tanınan çok çeşitli yüksek kaliteli kumaş iğneleri sunar

sunucu üreticileri ve diyet lifi işleyicileri.

Pinco indir

Birçoğu, çarpıcı kavisli kapıları ve taş çitleri olan 19-20. yüzyıla ait iki katlı evlerdir. Şehir, Vararak nehri tarafından ikiye bölünmüştür ve hem eski hem de modern parçalar barındırmaktadır. Eski Goris’in içinde, birileri 20. yüzyılın ortalarına kadar ortaçağ mağara evlerinde ve tuğla piramitlerde yaşamıştır. Yine de, geçen bin yılda inşa edilen St. Hripsime Şapeli’nde yaşamışlardır.

Her lokmada mandalina, yeşil meyve, portakalın yeni keskinliğini deneyimleyeceksiniz. Yepyeni Pinot Gris tadı ayrıca armut, nektarin ve şeftali ve birçok tropikal taze meyve tadının harikasını da içerebilir. Yepyeni karmaşıklığa eklemek için, botrytis (övgüye değer çürüme) için çok teşekkür edebileceğiniz ve şarabınızı çok daha yağlı hale getirebileceğiniz en yeni zayıf bal notalarını bile bulabilirsiniz. Şarabınız genellikle parlak bir asitliğe, tam bir kıvama sahiptir ve normal alkollü içeceklerden biraz daha fazla hesaplayabilirsiniz. Bir yudum Pinot Gris, sıcak bir çıkış için bol miktarda haziran yağmuru banyosu gibi hissettirir. Pinot Gris ve Pinot Grigio, daha soğuk sıcaklarda tercih edilecektir, gerçekler açmakta olduğunuz yepyeni şişenin görünümüne güvense de.

Erivan’daki yaygın keşiflerine rağmen, Lockwood kaynaklı tüfün doğal olarak çok iyi olmadığını ve şaşırtıcı mimari tonları desteklemediğini açıklıyor. Bu nedenle, bunun yerine, bazalt düz zeminde yaygın olarak kullanılıyor ve eşit bir kıvama sahip olan ve kesimlerinize kolayca kesilebilen ve oluşturulabilen yeşil tüf, en üstteki 2 veya 3 kata sürüldü. Yeni SSCB’de hareket araştırmacısı olan mükemmel bir volkanoloji danışmanı ve yaratıcısı olan Jack Lockwood, renkteki farkın hem lav akışının hızından, nerede sona erdiğinden ve oksidasyondan kaynaklandığını söyledi. Smithsonian.com’a “Yeşil kaya, Ermenistan’ın bu bölümünde yaygın olarak bulunan yoğun piroklastik hareketlerin en üst yüzdesinde oksitlenmiş ignimbrit, aksi takdirde kaynaklı tüftür” dedi. Bu kılavuzun güzel Goris’i ve şehrin çevresindeki kasabaları bulmanızı sağlayacağını umuyoruz.

Oregon’da, özellikle Willamette Vadisi’nde, Pinot Gris aslında enerjinizin ve aynı ölçüde inceliğinizin içeceği üreten son derece önemli bir üzüm çeşididir. İtalya’da Pinot Grigio olarak adlandırılan bu yepyeni üzüm çeşidi, boyut olarak tanıtılandan tek bağ hazinelerine kadar uzanan bir aralıkta şaraplar üretmek için kullanılıyor ve dünya çapında taze çeşitliliğin en heyecan verici örneklerinden birini elde etmenizi sağlıyor. Pinot Gris, Washington Eyaleti, Kaliforniya, Yeni Zelanda, Avustralya kıtası ve Almanya’da bile başarılar görüyor. Kabın etiketine bakın ve içeceği sorumlu bir şekilde tükettiğinizden emin olun. Biraz yüksek asiditeye sahip dolgun gövdelidir ve küçük bir havalandırmadan faydalanabilir.

Pinot Gris İçen Az Kişi Ne Yiyor?

Pinco indir

Bugün pazarda sayısız yüksek Pinot Gris ve Pinot Grigio içeceği var. Alfabetik olarak belirtilen bu beş üretici, Pinot Gris ve Pinot Grigio’nun sunabileceği her şeyi araştırmaya başlamak için mükemmel bir yol deniyor. Buna karşılık, Lockwood, dünya genelinde keşfedilen yeni siyah lav kayalarının, azaltılmış bir akış ve plajiyoklaz ve piroksen vitaminlerinin bir karışımı nedeniyle bazalt veya sert kristal volkanik lav olduğunu söyledi. Erivan otellerimizin özel türü, eski moda simgeleri benimsiyor ve yeni eski Ani Kasabası’nı anımsatan biblolar olabilir. Ermenistan’ın Ani Plaza Resorts’undan uzaktaki başkentin devam eden başarısından belirlenen otelimiz, tüm web sitesi ziyaretçilerimizin insanları tahmin etmek için geldiği yepyeni parlaklığı sürdürüyor.

Tam gövdelidir ve baharatlı olabilir, ancak çok fazla asidite vardır, bu nedenle asansör de olabilir. Fransa’nın Alsace bölümünde standart bir müzik yapımcısı olan Hugel, onu tam gövdeli, hafifçe ölmüş Pinot Gris yapma eğilimindedir. 1928’de, şarap üreticisi Peter Zemmer’in yüksek kardeşi (Peter Zemmer ile birlikte) bu mükemmel Alto Adige şaraphanesini merkezledi. En yeni şaraphanenin Pinot Grigio’su beyazdır ve canlı, çevre dostu meyve ve kavun aromalarına sahiptir. Baharatlı armuttan harika, oldukça burun ve tartta nane olasılıkları olabilir, ancak gerçekte Alto Adige’nin en iyi üreticilerinden birinden zengin Pinot Grigio.

Tarihli Kasabaya yakın olun, Takarik Restoran tüm haneler veya büyük müşteriler için rahatlamak ve en yüksek kalitede yemek yemek için büyüleyici bir yer deneyin. Bu harika manastır bölgenin incisi ve birçok ziyaretçi, sizi yeni eski kiliseye götüren dünyanın en uzun kaçınılamaz çift ayarlı hava teleferiğini deneyimlemek için gerçekten oraya gidiyor. Çeşmelerin yanına Viyana Oyun Alanına doğru yürürseniz, oyun alanında bulunan Delux Bistro’dan zengin bir kahve veya mükemmel bir smoothie alacaksınız.Ayrıca, yeni belediye binasının hemen yanında, Viyana Oyun Alanı’nın yanında, şehir kardiyovasküler sisteminde ilginç bir duvar çeşmesi anıtı da görebilirsiniz. Şehir binasının yakınında bulunan en yeni sanat galerisi, çeşitli diğer çağlardan büyüleyici bir eser ve bireysel sanat çizgisine sahiptir.

Pinco indir

Pinot gris söz konusu olduğunda, akşam yemeği masasına harika bir demlenmiş ama yemek dostu beyaz şarap arıyorsanız, Yeni Zelanda veya ölü Avusturya stillerinden uzakta bir kap aramak değerlidir. Biraz daha fazla kullanmak, çakmaktaşından ve baharatlardan kaynaklanan parlamalarla çok daha fazla zorluğa yol açabilir ve genellikle şişelerden birkaç yıl sonra yumuşak bir asitlik elde edebilirsiniz.Alsace, birbirini hafif, hareketsiz bir görünüme (sigara içmekten bir ipucu olan kayısı ve şeftaliye inanın ve gerçekten dengeli bir asiditeye sahip olacaksınız) ve daha zengin, daha abartılı ‘geç hasat’ görünümlerine sahiptir. Ve olgun meyve bahçesi taze meyve aromaları, bunlar genellikle hamur işi olan ve biraz yaşla gelişen tereyağlı aromalara sahip zencefilden bir ipucu alma eğilimindedir. Daha hafif, canlı görünümler balık, salatalar ve hafif peynirler için iyidir, eğer tam gövdeli veya turuncu modeller kızarmış tavuk veya tavuk gibi zengin etlere uyar. Güzel, geç toplanmış Pinot Gris, meyveli şekerlemelere veya doğal olarak sahip olmak için harika bir eşleşmedir.

Müşteri tarafından seçilen içeceklerden düzenli teslimatlar

En yeni Pinot Gris üzümü aslında Pinot Noir üzümünüzün bir mutasyonudur (Bu en yeni kırmızı olanıdır!) ve her zaman harika bir ferahlatıcı canlı beyaz şarap olabilir ve mükemmel bir narenciye aromasına sahiptir ve çekici bir haziran çıkışı için en iyisidir. Olmasa da, yepyeni kırmızı üzümler de güneş olgunlaştıysa ve zengin bir geç hasat tatlı şaraplarıysa mevsimlerin sonlarında seçilir. Beyaz şarap kupası, rosé versiyonları da dahil olmak üzere çoğu Pinot Gris için uygundur.

Pinot Gris Burgonya’dan geldi, ancak önemi ülke çapındaki şarap yerlerine yayıldı. Taze İtalyan kimliği “Pinot Grigio”nun popüler söylemin daha fazla bir parçası haline geldiğinden şüpheleniyoruz, ancak Pinot Gris üzümleri İtalya’ya gelmeden önce küçük bir yolculuk yaptı. Burgonya’dan, İtalya’ya yerleşmeden önce 14. binyıldan itibaren İsviçre’de ihtişamdan fazlasına sahiplerdi. Ancak öyle olmasa da, Pinot Gris Almanya, Avusturya, Güney Afrika ve ABD’nin bazı bölgelerinde daha iyi gelişir ve tanıtılan içecek sürekli olarak popülerlik kazanmıştır.Pinot Noir ile doğrudan bağlantılı kökenlerini kullanarak, Pinot Noir’inkilerle aynı koni tasarımlı kümelerden gelen Pinot Gris üzümlerinden oluşan salkımlara kadar görülebilir.

Üzüm aralığı itibarlarının görünüşte şarap yudumlayan halkın bir parçası olduğu bir sahnede, Pinot Gris’in şok etme ve çekme konusunda önemli bir gücü vardır. En yeni 2021 Conte Brandolini d’Adda Pinot Grigio Ramato, enerji dolu ve sert kayısı ve kızılcıklardan uzak ipuçları veren stilin güzel bir örnek örneğini deniyor ve 20 dolardan az bir fiyata sahip olabilirsiniz. Rahat pinot grigios, kolay yudumlama için kolay, yeni, meyveli beyaz şaraplar için harika bir başlangıç ​​noktasıdır. Damakta stiller, yüksek asitli hafif ve temizden tam gövdeli ve yüksek orta asidite ile zengin olabilene kadar her şeyi kapsar. İçecek, özellikle geç hasat edildiğinde veya Övgüye Değer Ayrışma ile etkilendiğinde cansız veya tatlı olacaktır.

Pinco indir

En yeni aralıksız arayışımız, 100 yılı aşkın bir süredir sahip olduğumuz avantajımız olan, sadece iyi yapmanıza yardımcı olmak için

Pinco India’nın her türlü jüt lifi için iğne üretimini mükemmelleştirmesine yardımcı oldu ve daha iyi pamuklar ve yünlerde sisal yapacaksınız. Yeni Zelanda’nın içinde sıcak meyvelerden sıçramalar var ve çok daha gelişmiş kaplarınızdan bazılarında mineral karmaşıklığı yaşayacaksınız. Pinot Gris ile eşleştirildiği düşünülen yemeklerle bitki örtüsüyle bolca oynayın.

Mağaralarınızın ve tuğla piramitlerinizin muhteşem manzaralarını kolayca bulmak için, şehir merkezindeki en yeni keşif alanını kontrol edebilirsiniz; burası şehir merkezinden 10 dakikalık mükemmel bir yürüyüş mesafesindedir. Ölü beyaz şarap bile yaklaşık %20 olan tekrarlayan şekere sahip olabilir. Pinot Gris’in içindeki yeni karbonhidratlar 107 çeşidine sahiptir, böylece her bardak için 143 alabilirsiniz.

Bitkisel notalar taze burun deliklerini buraya ve damağı, kavun türlerini ve karıncalanan asiditeyi süsleyerek alır.Aileye ait şaraphanenin hangi üyeleri Alto Adige bölgesinin en iyi şaraplarından bazılarını üretiyor ve bu yüksek kalite giriş zirvesi seçeneklerine kadar uzanıyor. Saman kırmızısı renkli Pinot Grigio, narenciye lezzeti nedeniyle çerçevelenen hassas kavun ve ladin notaları sunuyor.

Olmasa da, güçlü bir şekilde örnekleme otları olduğundan ve bunlardan birinin şarabı boğmadığından emin olun. Biber, Kişniş, Rezene, Zerdeçal, Safran, Zencefil, Tarçın ve Karanfil ile eğlenmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Bir bardak soğuk Pinot Grigio’nun tadını çıkardığınızda, ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Pinco indir

Özellikle sevdiklerinizle birlikteyseniz, ormanda dutları taşımanıza ve çikolatayla korunan modelleri denemenize, kamp yapmanıza, video oyunu oynamanıza ve sadece yerleşmenize yardımcı olmak keyifli bir deneyimdir. Kamp yapmayı seviyorsanız, tamamen kabadayılık veya “glamping” yapmıyorsanız, Goris şehir merkezinden Karahunj köyünüze (belki Karahunj dikkati değil) bir taksi getirin, bu sadece 8 dakikalık bir itmedir. Dikkatli bir gözlemevi olduğu düşünülmesine rağmen, hiç kimse yıllar önce örneğin 7500’lük bir yer yazan birinin gerçek amacını anlamıyor. Pekala, çözüm, bu mağaraların modern bir ev haline gelmesi ve taşınmaya karar verdiklerinde, sahip oldukları şeyi alıp ana yamacın tepesinde, yani en son Khndzoresk’te yaşamaya gitmeleridir. Khndzoresk, 19. yüzyılda bölgedeki en önemli köydü. Muhtemelen Ermenistan’daki en önemli kiliselerden biri olan taze efsanevi Tatev Manastırı, Goris’e sadece otuz beş km uzaklıkta bulunur.

Toplu üretilen Pinot Grigio, yeni buzdolabından en iyi şekilde keyif alınanıdır, çünkü serinlik asitliğini gerçekten vurgulamaya yardımcı olur ve turunçgiller olabilir. Temel bir beyaz şarap veya ortak içecek kupası, Pinot Gris’ten en iyi şekilde yararlanmada gerçekten işe yarar ve Pinot Grigio yapabilirsiniz. Pinot Gris, çok çeşitli şarap çeşitlerinden oluşan belirgin bir beyaz şaraptır. Hazır, güzel armutlardan, yabani çiçek önerilerine sahip stillerini kullanarak ve iyi bir lezzetli dokuya sahip Pinot Gris, damağa her zaman sunulması gereken hafif içeceğin parlayan bir örneğidir. Uçarı doğası nedeniyle doğruyu söylemek zor olsa da, aromaya, tercihlere ve dengeli meyvemsiliğe güvenebilirsiniz. Biraz baharatlılıktan atılırsınız, biraz tatlılık ayırt edersiniz veya kupadaki pembemsi renk hakkında kendinize sorun, yine de Pinot Gris şaraplarının temelleri aslında iyi ve güvenilirdir.

Genetik deneyiminin, Pinot Gris’in Pinot Noir’a benzer bir kalıtsal şifreyi sürdürürken benzersiz bir üne kavuşmasına izin vermesi. 2 üzüm, genetik konusunun önemli bir miktarını gösterir ve kokularında örtüşen özellikler olduğunu ve kullanıcıların tercihlerini gösterir. Willamette Vadisi’nin uzun zamandır en iyi tedarikçilerinden biri olan belirgin şekilde çiçekli, sulu bir nektarin ve limon şeridi profiline sahiptir. Yazım şekli değişse de ve şişeler, genellikle şarap dükkanınızın birçok alanında bulunur, Pinot Gris ve Pinot Grigio aynı üzümdür. Bununla birlikte, sadece bu değil, aynı zamanda Auvergne Gris, Baratszinszoeloe, Fromentot, Spinovy ​​Hrozen ve Zelenak ile karşılaştırılabilir bir üzümdür ve ayrıca en az 105 diğer takma ad ve (en iyisi) Ouche’dir.

Pinco indir

Sonuç olarak, en yeni Sovyet Ortaklığı 1991’de düştü ve Erivan, Ermenistan’dan Bağımsız Cumhuriyetinizin finansmanı olarak yerini aldı – pembe evleri değişmedi. Pinot Gris, şarap görünümlerinden standart bir spektruma sahip olan pembe kabuklu bir üzümdür.Şarap yapım tekniklerine ve toplamada olgunluğa bağlı olarak, hafif ve canlıdan dolgun gövdeli ve yağlıya kadar değişebilir, aslında geç toplanan güzel, mandalina ve roze görünümleri için gerilir. Pinot Gris en çok bilinen yetişkindir ve Fransa’nın Alsace bölümünde üretilir, burada Grand Cru olarak sınıflandırılsın veya sınıflandırılmasın, en iyi şişelemelerden biri olarak durur. Orada, ölmüş veya güzel bulunabilir ve şimdi parlak Crémant d’Alsace’den birçok kombinasyonda önemli bir rol oynar.